Farrah S. (London, Velika Britanija)

Od trenutka kada sam stigla u Starigrad do samog odlaska, naišla sam na izuzetno gostoprimstvo i ljubaznost. Starigrad, kao i Hvar u celini, savršen je za joga odmor: mir i tišina koji pogoduju meditativnom okruženju, ali u isto vreme možete iskoristiti i živost malog grada, posetiti razna kulturna dešavanja ili se družiti sa ljudima sličnih interesovanja. Joga dva puta dnevno uz podršku izuzetnih instruktora – bilo je upravo ono što mi je trebalo. Iskustvo koje bih želela da ponovim.

Vesna R. (Beograd, Srbija)

Hvar 2011, leto koje je meni zauvek promenilo život. Smršala sam 14 kg, otkrila jogu (bila sam potpuni početnik!) i zdrav način ishrane i upoznala predivne ljude. I pored skoro svakodnevnog vežbanja u teretani prethodne 2 godine, moji problemi sa kičmom i zglobovima se nisu ublažili, naprotiv, osećala sam stalni umor i ukočenost. Joga i plivanje, u kombinaciji sa pravilnom ishranom i pozitivnom atmosferom, pomogli su mi da postanem fleksibilnija, a jača i puna energije. More je predivno i čisto, a blizina grada Hvara i Splita čine Starigrad još zanimljivijim. Čak i ako nemate nikakvih zdravstvenih problema, zaljubićete se u jogu i ovo prelepo mesto. Namaste.

Bianna M. (Long Island, NY, USA)

Joga odmor na Hvaru je potpuno prevazišao sva moja očekivanja. Organizatori su bili veoma pažljivi i prijatni, a hrana je bila stvarno izuzetna. Ja sam se u prvi mah malo brinula jer sam povela sa sobom i svog 13-godišnjeg sina, ali su svi bili stvarno super, tako da smo se osećali kao kod kuće. Joga instruktori su bili izuzetno inspirativni i iskusni, uvek spremni da pomognu savetima. Joga časovi su držani na raznim lokacijama u prirodi: na plaži pored mora, u parku sa aromatičnim rastinjem, na vrhu planine u unutrašnjosti (safari izlet). Hvar je raj na zemlji!

Nij H. (London, Zagreb, Sarajevo)

Joga odmor na Hvaru je bilo za mene izuzetno iskustvo i veliko zadovoljstvo da sve to doživim u zemlji iz koje potičem. Potpuno sam uživala u časovima joge i zdravoj i okrepljujućoj hrani (uglavnom organskoj). U isto vreme smo imali i vremena za druženje i posete kulturnim dešavanjima kojih u Starigradu stvarno ima u izobilju. Ono što je za mene lično bilo važno je da sam u isto vreme mogla da se okrenem k sebi i prepustim čitanju knjiga iz duhovno inspirativne biblioteke u centru. Isto tako sam uživala u izletima čamcem do udaljenih prelepih plaža u Starigradskom zalivu. Nadam se da ću i sledećeg leta naći vremena da ponovim prethodno iskustvo, koje svima toplo preporučujem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.